Рапърът Гъна оглави класацията на "Билборд" за албуми

Рапърът с фланелка на италианския футболен колос "Ювентус"

Рапърът Гъна оглави класацията на "Билборд" за албуми с "DS4Ever", съобщи сайтът на изданието, цитиран от БТА.

Американският изпълнител пусна новата си продукция на 7 януари и веднага застана начело на подреждането с продадени 150 300 еквивалентни единици.

Албумът "DS4Ever" съдържа 19 парчета. Гъна е включил съвместни изпълнения с колегите си 21 Савидж, Крис Браун, Фючър, Лил Бейби, Роди Рич и други.

"DS4Ever" е третият самостоятелен албум на рапъра. Дебютната му тава "Drip or Drown 2" излезе през 2019 г. и стигна до трета позиция в "Билборд 200". Година след това той пусна и "Wunna", застанал начело на класацията. Гъна има и съвместен албум с Лил Бейби.

Втората позиция тази седмица е за Уикенд с "Dawn FM", който също дебютира в подреждането. Албумът излезе на пазара на 7 януари. От него са продадени 148 000 еквивалентни единици за отчетния период.

Първенецът от миналата седмица - саундтракът от анимирания мюзикъл "Енканто" на "Дисни", слезе на трета позиция. От него са продадени 95 700 еквивалентни единици.

В челната петица на "Билборд 200" са също Адел с "30" и Морган Уолън с "Dangerous: The Double Album". Британската изпълнителка отстъпва две места надолу и заема четвърта позиция. Американският певец пък слиза с позиция в класацията тази седмица и е пети.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене