Анте прави нов "Лудогорец"

Анте Шимунджа прави сериозна селекция

Шимунджа готов да се раздели с шестима играчи

Треньорът на "Лудогорец" Анте Шимунджа гради нов отбор от гладни за успехи играчи, които трябва да се преборят за титлата с претендента ЦСКА-София. Стратегията на словенеца е да заложи на нови футболисти, които тепърва да се доказват в отбора на шампионите. По тази причина Анте е готов да се раздели с цели шестима от сегашния тим, научи "България Днес" от свои източници в клуба. "Лудогорец" спечели 10 поредни шампионски титли и в отбора има пресищане от успехи на домашната сцена. Именно това се опитва да промени Шимунджа, който на всяка цена иска да засили конкуренцията в състава. Сред тези, които може да напуснат Разград, са защитникът Икоко, халфът Вандерсон, крилата Чибота и Ротариу, нападателят Сотириу. Към тях може да се присъедини и звездата на отбора Кирил

Десподов е с цена 5 млн. евро
Десподов е с цена 5 млн. евро
Десподов, но за него шампионите искат 5 млн. евро, което може и да откаже купувачите.

"Лудогорец" изигра вчера първата си контрола на подготвителния лагер в Турция. Шампионите се изправиха срещу полския "Висла" (Краков) на стадиона в спортен комплекс "Калиста" в Белек.
Този двубой е първи за треньора на "орлите" Анте Шимунджа. По време на подготовката той ще изпробва своите три първи нови попълнения. Това са българският национал Спас Делев, бразилското крило Рик Джонатан и защитникът от Словения Жан Карничник. Водят се преговори и за нападател. "Лудогорец" е готов да плати около един милион долара, за да привлече аржентинското острие Матиас Тисера от "Атлетико" (Платенсе). Двата клуба вече преговарят за трансфера и се очаква скоро да има сделка. Проблемът е, че Тисера е дал положителен тест за коронавирус и е поставен под карантина. Той е голмайстор на "Атлетико" (Платенсе) с 14 гола за миналия сезон, а договорът му е до края на 2022 г. Заговори се, че Тисера може да бъде викнат от селекционера на Аржентина Лионел Скалони за предстоящите квалификации за Мондиал 2022 в края на месеца. Дали голаджията ще подсили "Лудогорец", ще стане ясно съвсем скоро.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене