Роналдо и Рангник се помириха

Кристиано седна демонстративно на стълбите

Напрежението между суперзвездата на "Манчестър Юнайтед" Кристиано Роналдо и мениджъра на "червените дяволи" Ралф Рангник е туширано. Гостите победиха с 3:1 "Брентфорд" и продължават битката си за място в топ 4.

Кристиано се обиди след смяната му в средата на второто полувреме. Португалецът първоначално се поздрави с Рангник, но след това захвърли якето си и седна демонстративно на стълбите. Той не спря да мърмори и да недоволства, като дори се наложи Ралф Рангник лично да го успокоява на скамейката.

"Нормално е, всеки нападател иска да вкарва голове. Роналдо игра след контузия и не трябва да забравя, че скоро ни предстои нов мач. След случилото се срещу "Астън Вила" този път трябваше да удържим преднината си и да заиграем с петима защитници", коментира след мача Рангник. "Независимо че в края ни вкараха гол, важно беше да сме сигурни, че няма отново да изпуснем победата", добави специалистът. Самият Кристиано пък изрази задоволството си от победата в социалните мрежи. "Три важни точки. Браво, момчета", написа португалецът.

Мениджърът на "Брентфорд" Томас Франк изрази съжаление от пропуснатите точки, след като неговият тим доминираше през първото полувреме, а Давид де Хеа се отчете със серия спасявания. 

Ралф Рангник му обясни защо го сменя
Ралф Рангник му обясни защо го сменя

"През първата част просто ги унищожихме. Беше чудо, че не водехме поне с 2:0. Невероятно много се гордея с моя отбор. Ние сме най-малкият клуб във Висшата лига, а "Манчестър Юнайтед" е най-големият. Мисля, че те имаха изключителен късмет. Де Хеа ги спаси. Преди първия си гол те нямаха и едно положение", категоричен е мениджърът на "Брентфорд".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене