Димчо от “Столичани в повече” се съблече пред Вили Марковска 10 пъти

Иван на третия етаж на Айфеловата кула. Снима го приятелката му, с която са ходили в Париж през август

Виолета Марковска наблюдава стриптийз шоу. Еротична музика, много цветя и падащи дрехи. Срещу нея обаче не е избраникът й - героят на Иван Юруков, а годеникът й Димчо. Младият актьор Иван Панайотов се съблече заради нея 10 пъти. Толкова бяха нужни на него и целия екип, за да заснемат идеалния кадър.

Но дали само това ще стигне, за да си върне Мимето, ще стане ясно в един от следващите епизоди на "Столичани в повече" по bTV.

Още след първия дубъл на еротичната сцена притесненията на актьора се изпаряват. Вярно, разголва се пред 30-40 души, но все пак остава по боксерки.

Със сигурност това няма да бъде най-пикантната ситуация между двамата.

Целувките му изобщо не са толкова страстни и експанзивни. "Но така е само във филма. Слава богу, в това отношение имаме голяма разлика с героя ми", споделя Иван пред в "24 часа".

Любовният триъгълник, който се заформи в сериала между Мимето, Димчо и Андрей, не е нещо ново за актьора. Една от причините да играе толкова откровено и истински е, че преживява същото и в личния си живот. Случва се по време на снимките на "Столичани в повече".

"Наистина преживях такъв период. Чувствах се като във филма. Заформи се един многоъгълник с доста остри ъгли. Вече ненужните ги няма и всичко е наред."

Иван има сериозна връзка. С приятелката му са заедно от почти 4 години. "Но вече в отношенията ни няма място за ревност", категоричен е актьорът. Това чувство е непознато за любимата му. Освен това се оказва, че тя не следи сериала и никога не е ставала свидетел на артистичните целувки и любовните сценина приятеля си.

Обаче и тя е чувала думите: "Искам да поздравя моята годеница, която става с една година по-красива и с една година по-умна." Репликата е на Димо, когато поздравява Мимето за рождения й ден. Същото Иван казва и на празника на гаджето си.

Да, актьорът почти не е променял или дописвал фрази от сценария, защото и без това звучат естествено. По-скоро използва лафовете на героя си във всекидневието.

Няма да забрави сцената, когато Димо предлага брак на Мимето:

- Ще се оженим на кораб и ще заминем на сватбено пътешествие.

- Околосветско?

- Не, по Дунава, Миме, ще си имаме наш малък дунавски "Титаник".

- Диме, то "Титаник" потъна...

Кадър не по-дълъг от 30 секунди, който обаче се оказва един от най-тежките за Иван и Виолета. Двамата са на снимачната площадка - стар кораб на Панчарево на 6 март. Рано сутринта е, навън - минус 15 градуса. Устните им посиняват от студ, не могат дори да се целунат, а трябва да внушават пред камерите топлина и нежност. "Наистина не е леко да игареш романтично, когато трепериш. Но за продукцията сме готови на всичко."

В новия сезон на "Столичани в повече" сценаристите му отреждат и по-големи роли. Но той е най-доволен, че успява да си извоюва нова визия на героя. Три месеца са му нужни, за да убеди фризьорите, че зализаната прическа на Димо не е много готина. Все пак героят му е счетоводител и не е чак толкова захлупен.

Най-големият му критик е неговата майка Мария. Всяка сряда след сериала тя му звъни. Хвали го, но неведнъж е давала и слаба оценка на актьорската му игра. "Тук не го направи много добре", му казва понякога. Тя забелязва, че синът й често прави мимики, които са характерни по-скоро за американското кино. Например героят на Димо често й напомня на Дейвид Шуимър, който играе Рос в "Приятели" - най-любимия чужд сериал на Иван.

Като малък следи всяка серия от него и знае наизуст репликите на героите. Оттам е и прекрасния му английски. Пак от телевизията научава сръбски.

Той е само на 3 г., когато си пуска такива канали, както и видеокасети с музика. По-късно си купува и речници, и учебници, за да го научи и писмено. Няма нищо случайно в страстта му към езика, защото актьорът има сръбска жилка. Прабаба му Гина от страна на баща му е бежанец от Гръцка Македония.

Още като дете Иван знае, че ще стане или актьор, или пилот. Второто така и не осъществява. Но наваксва с пътувания със самолет. Според него това е най-безопасният транспорт, който съществува. Първият му полет е през 2008 г. до Испания. Оттогава досега има общо 45, или около 150 часа във въздуха. Абониран е за повечето сайтове, които продават самолетни билети онлайн. Следи ги всекидневно. Случвало се е да си купи билет, който струва колкото този за градския транспорт в София - от квартирата му в Студентски град до НАТФИЗ, където учи. Само че той лети от Лондон до Милано. За 2 лева.

На екрана изглежда кротко момче, но през май разбива стена на банка в София. Не за друго, а за да спаси коте, което било зазидано там. Във фейсбук членува в оранизацията "Заедно срещу насилието над животни". Там вижда сигнала за пострадалото животно. След като го спасява, пак чрез социалната мрежа му намира и стопани. В подобни каузи му помага и колежката му в сериала Албена Павлова, която играе Гълъбина.

Заради любовта си към животните преди 3 години актьорът се отказва от месото буквално за една вечер. Тогава гледа филма "Земляни". "Отвратих се от отношението на хората към животните - колко сме зависими от тях във всяка една сфера. Не искам да правя на друго същество това, което и на мен не искам да ми правят", категоричен е той.

Затова сега готви само постни манджи. Цар е на домашната бисквитена торта. Прави я с нишесте ванилия, прясно мляко и бисквити "Закуска". Отгоре я поръсва с канела и орехи. Обаче повече от това обича картофената яхния на майка си. С това ястие тя го посреща всеки път, когато той се прибира в Бургас.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене