Нов дързък аромат за мъже

Лондон - домът на най-хип музиката и световна модна сцена, е най-дръзкото, което Англия може да ти предложи. Вдъхновен от дръзкия и блестящ ъндърграунд стил, иконичната марка Playboy представя London Playboy, новият ярък и неустоим аромат за мъже.

Модерният английски джентълмен стъпва тежко по улиците на Лондон, излъчвайки чар и поведение на лошо момче. Изискан и непринуден, новият аромат London Playboy съчетава неустоимата комбинация от обаянието, характерен за старата школа и чувствителността на модерния мъж. Галантен към жените, но също така и истински сваляч, той притежава тънката изисканост на Джеймс Бонд, привлекателността на героя от "Алфи", който печели женските сърца и безгрижното поведение на истинската рок звезда. Със стил, финес и неустоим външен вид, с добавена прелъстителна нотка на мистериозност - новият London Playboy е ароматът съвременния модерен мъж, който може да откриете в най-популярните клубове и казина, заобиколен от невероятно привлекателни момичета.

Аромат, който носи енергия
Елегантно дързък, London Playboy обединява характерното излъчване на марката Playboy с различните стилове, които могат да се видят в Лондон. Ароматът съдържа характерни английски нотки като дива роза и бренди Pisco, които създават уникален и цялостен характер.

Като улавя ъндърграунд мистерията и рок усещането, London Playboy е аромат с енергизираща и модерна експлозия от розов грейпфрут и мандарина, които се сливат със зелената жизненост на галбанум. В основата чувствено се сливат дива английска роза (запазената марка на Англия) и сладко-пикантни нотки на канела и тосканол. За финал остава усещането на топла, дървесна основа с нотки от бренди Pisco, зърна от тонка и кедър Virginia, които носят изискан и характерен за традиционния английски пъб, типично мъжки почерк. Обзелото чувство е много модерно и неустоимо привлекателно.

Разтърсващ дизайн
В унисон със славата на Лондон, който е известен по целия свят със своя дързък, предхождащ модните тенденции стил, опаковката на London Playboy претърпява тотална трансформация, като запазва елементите, характерни за оригиналния дизайн на марката. Ароматът е със спортна опаковка, чийто стил е вдъхновен от характерното за Alexander McQueen каре в морско синьо за страхотно модерно усещане. Кутията е щампована с иконичната за Playboy глава на зайче, която придава невероятна нова визия, вдъхновена от пънк културата на Union Jack - безопасна игла, минаваща през едното ухо и електрическа китара вместо папионка.

Шишенцето наподобява дизайна на опаковката - със същата глава на зайче в стил Union Jack върху синьо каре. За да е в синхрон с останалите аромати на Playboy за мъже, бутилката на London Playboy има чувствено заоблена форма, която наподобява манерка. На върха й има гладка черна капачка, която е щампована с легендарното лого с глава на зайче. През стъклото се вижда течността, която също е синьо, за да допълни модерното, мъжествено излъчване. Цялостният ефект е стилно непокорен и неоспоримо хваща окото на всеки.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене