100 Кила отказал пари от Наско и Илияна за сватбата на дъщеря им, били му идоли

Илияна Раева и Наско Сираков (вляво) на сватбата на дъщеря си Виолета с Георги Коруджиев.
СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Раева разказа историята след

церемонията “Достойните

българи”, която събра нея,

рапъра и още 48 отличени

Рапърът Явор Янакиев - 100 Кила, отказал да вземе хонорар, когато пял на сватбата на Виолета, малката дъщеря на Илияна Раева и Наско Сираков. Направил този жест, защото спортното семейство били негови идоли. Това разказа Илияна Раева след церемонията “Достойните българи” на “24 часа”.

Тя бе истински впечатлена от съвременните български герои и решението на 100 Кила да финансира участието на 18-годишната Татяна Иванова в космическата академия в САЩ и в мечтата ѝ да стане първата българка, излетяла в космоса. По този повод Раева реши да разкаже, че достойните българи показват големите си сърца всекидневно. Похвали рапъра и за достигането на негов личен малък Космос с желанието му да се върне в училище и да завърши средно образование. Нещо, което преди не е успял, тъй като се налагало да работи и да се грижи за по-малкия си брат.

След това Раева развълнувана разказа и лична история.

“Когато прочетох, че 100 Кила подкрепя тази космическа кауза - в буквалния и преносния смисъл, въобще не се изненадах. Защото той е много голяма душа. Едва ли той иска да се знае, но сега отново ми изникна нещо, което направи за моето семейство, и държа да го споделя, за да знаете, че той наистина е човек с голямо сърце, което си проличава в различни ситуации. Преди време го поканихме да пее на сватбата на дъщеря ни Виолета. Съгласи се. Когато трябваше да му платим, той каза: “В никакъв случай, вие с Наско сте мои идоли, аз съм израснал с вашите имена. Няма шанс да взема една стотинка от идолите си”. Той наистина е уникален човек”, разказа Илияна Раева. Дъщеря ѝ Виолета вдигна сватба с Георги Коруджиев през 2019 г.

Рапърът Явор Янакиев (100 Кила), който финансира космическата кауза Татяна Иванова от Добрич.
СНИМКИ: АНДРЕЙ БЕЛОКОНСКИ, ЮЛИАН САВЧЕВ, ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ И РУМЯНА ТОНЕВА
Рапърът Явор Янакиев (100 Кила), който финансира космическата кауза Татяна Иванова от Добрич. СНИМКИ: АНДРЕЙ БЕЛОКОНСКИ, ЮЛИАН САВЧЕВ, ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ И РУМЯНА ТОНЕВА
Издателят на “24 часа” Венелина Гочева с Илияна Раева и Цветанка Минчева - главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, на церемонията “Достойните
 българи”
Издателят на “24 часа” Венелина Гочева с Илияна Раева и Цветанка Минчева - главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, на церемонията “Достойните българи”
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене