Българският женски клуб в Ню Йорк подкрепя И АЗ МОГА

В Българското консулство в Ню Йорк, на сбирка на Българския Женски клуб /Bulgarian Women‘s Club/, бе представена инициативата И АЗ МОГА / I Can Too в подкрепа на деца в нужда в България.

Основател и председател на клуба е актрисата Боряна Павлова, която живее от 19 години в Америка.

Безкрайно впечатлена от инициативите на
И АЗ МОГА, за които й разказва създателката на фондацията Нели Радева, Боряна без да се замисли решава да стане посланик на добра воля и да популяризира I Can Too в Америка.

Българката се снима с тениска на организацията и отправя социалното си послание: „Всички деца са родени да бъдат щастливи".

Боряна просълзява членовете на женския клуб, разказвайки с невероятен ентусиазъм за инициативата И АЗ МОГА. Презентацията й мотивира жените-членки да се включат в подкрепа на българските деца и превърнат мисията на I Can Too в своя.

И АЗ МОГА продължава да привлича посланици на идеята в България и по света, които популяризират позитивната кауза за промяна към по-добро.

Интернационални посланици на I Can Too са барабанистът Мат Сотъм (Guns N' Roses, Velvet Revolver), холивудският актьор Долф Лундгрен, скулптурът Игор Устинов, кубинската писателка Уенди Гера, руският писател Михаил Шишкин и др.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лили Иванова подари букет от бели рози на Мариус Куркински
ТЕСТ: Споделяте ли прекалено  много за себе си?
Френски актриси обвиняват режисьори в сексуален тормоз
Журналист създаде инфлуенсърка с AI, 9 й предложиха романтична връзка
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене