Logitech показа нова безжична мишка

Logitech Wireless Mouse M525 е налична в продажба в България от октомври на препоръчителна крайна цена от 79 лв. с ДДС

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) представи Logitech Wireless Mouse M525 - идеалното решение за всеки, който иска да скролира бързо и лесно в уеб. Logitech Wireless Mouse M525 притежава иновативно микро-прецизно колелце, което разполага с повече прореза за милиметър и по този начин осигурява по-фино усещане при навигация.

То прави скролирането в дълги уеб страници по-бързо и по-лесно. В допълнение вграденото накланящо се колелце позволява придвижване назад и напред в Интернет браузъра с едно движение.

"Logitech Wireless Mouse M525 предлага по-бързо скролиране, навигация с накланящо се колелце и лазерно ниво на прецизност, така че да можете да сърфирате из уеб с лекота," каза Стефана Здравкова, представител на Logitech за България. "Мишката предлага перфектна комбинация от прецизност, производителност и комфорт, като по този начин ви позволява свободно да взаимодействате с цифровия свят - място, където прекарваме все повече време."

Изваяният дизайн на Logitech Wireless Mouse M525 и меките ѝ гумени области за захващане се приспособяват към ръката за постигане на естествен комфорт, докато компактният размер позволява лесно да я вземете с вас, където и да се наложи да ползвате компютъра си - вкъщи, на работа или където и да е другаде.

Благодарение на достигащия до три години живот на батериите, интелигентния спящ режим и превключвателя за включване и изключване можете почти да забравите за нуждата от смяна на батериите.

Миниатюрният универсален приемник на Logitech свързва до шест съвместими безжични устройства,така че пространството около компютъра е свободно и без бъркотия, като същевременно запазвате голям брой свободни USB портове.

Авангардната оптична технология на Logitech осигурява лазерно ниво на прецизност дори на най-предизвикателни повърхности, докато потребява по-малко мощност, така че да се радвате на до три години живот на батериите.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене