Влез в най-голямата виртуална плантация NESCAFЕ® 3IN1 COFFEE LAND

Кафе дърветата са вечно зелени тропически храсти, които растат между Тропика на Рака и Тропика на Козирога. Плодовете се събират ръчно или механично, като понякога се берат целите клонки, а в други случаи само узрелите зърна.

Разтворимото кафе се прави от изпечени и смлени зърна, а за да се запазят вкусът и ароматът, се заливат с топла вода. Полученият екстракт се изсушава или с топъл въздух, или чрез замразяване при температура до минус 40 градуса по Целзий. NESCAFE® 3in1 ти дава възможност да си направиш собствена кафе плантация, в която по неочаквано добър начин са комбинирани забавление и обучение.

Скилър и Сантра вече са приели предизвикателството да покажат кой от двамата е по-добър фермер в играта NESCAFE 3in1 Coffee Land. Наградите, които ще получат най-сръчните от вас, приятели, са ваучер за пътуване до избрана дестинация за теб и двама твои приятели, IPhone4, IPad2, IPod Nano, раници и много други по-малки, но все така интригуващи подаръци. Затова играйте на воля и покажете, че вие сте неочаквано добра комбинация!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лили Иванова подари букет от бели рози на Мариус Куркински
ТЕСТ: Споделяте ли прекалено  много за себе си?
Френски актриси обвиняват режисьори в сексуален тормоз
Журналист създаде инфлуенсърка с AI, 9 й предложиха романтична връзка
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене