Фънкарите Southwick – новите лица на I Can Too

Момчетата от фънк бандата Southwick, които наскоро издадоха първия си сингъл и видеоклип Pink Skies, са новите лица на И АЗ МОГА / I Can Too.

Southwick посвещават предстоящия си концерт на I Can Too и канят всички, които искат да дарят своята подкрепа за фондацията на 18 ноември (петък) в Radio Cafe от 22.00 ч. Входът за концерта е благотворителен - минималната цена е 5 лева.

Средствата се набират в подкрепа създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

В съвременния свят социалната ангажираност вече не е новина, а естествена потребност и начин на живот. Затова Southwick призовават всеки да подкрепи инициативата с каквото може. „Изкуството е отговор на всички въпроси" - казват момчетата, убедени, че всички ние имаме нужда от повече смелост: да бъдем себе си, да помагаме, да мечтаем.

Всеки месец Southwick ще подаряват по една тениска I Can Too на свой почитател по време на някой от концертите си. Така каузата ще стигне до повече млади хора, които могат заедно да променят света към по-добро. Такава тениска, можете да закупите по време на лайфа на 18-ти в Radio Cafе.

Посланието на Southwick, с което момчетата обещават тепърва да създават проекти и инициативи в подкрепа на каузата, е: „What we play is happiness. U Can Too!" („Това, което свирим, е щастие. И Ти Можеш!")


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лили Иванова подари букет от бели рози на Мариус Куркински
ТЕСТ: Споделяте ли прекалено  много за себе си?
Френски актриси обвиняват режисьори в сексуален тормоз
Журналист създаде инфлуенсърка с AI, 9 й предложиха романтична връзка
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене