Magic FM отново става коледно радио през декември

Радио Magic FM остава вярно на традицията си да прави декември специален, още от самото му начало. За четвърта поредна година коледното настроение е гарантирано от специалната музикална селекция, която включва най-добрите коледни песни, излъчвани 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Този декември коледното радио на България ще предложи много нови празнични песни, сред които версията на Майкъл Бубле на класическата „All I want for Christmas is you", както и дуетния сингъл на Наташа Бедингфийлд и музикалния идол Тома „Shake Up Christmas", който направи своята българска премиера преди броени дни, именно в ефира на Magic FM.

Слушателите ще чуят как звучи Коледа с гласовете на Нат Кинг Кол и Джъстин Бийбър, ще могат да преценят сами Кайли Миноуг или Мадона пее по-добре „Santa Baby" и ще научат много интересни факти, свързани с празника, подбрани от екипа на „твоето истинско коледно радио".

Изненадите не свършват дотук. Коледа е време за подаръци и Magic FM ще раздава през целия декември актуалния албум „Christmas" на Майкъл Бубле.

Две предавания - „Шифърът на Меджик" и „Ел в огледалния свят" искрено се интересуват от пожеланията на слушателите, които те биха споделили с Дядо Коледа. Награди очакват най-интересните писма и празнични поздрави, а всички подробности за двете игри са на разположение MagicFM.bg .

Коледният дух ще излезе от бутилката в ефира на Радио Magic FM в първите минути на 1-ви декември (четвъртък).


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене