Благотворителна коледна изложба в подкрепа на I CAN TOO

Държавният културен институт, Фондация И АЗ МОГА и Евро-Ток България сърдечно ви канят на Благотворителна изложба на детски рисунки, която ще се състои на 5 декември 2011 г. от 19.00 ч. в Галерия „Мисията" (ул. „Алфред Нобел" 2 /срещу официалния вход на МВнР/).

С искрена загриженост за децата на България и болка за тези от тях, които се нуждаят от специални грижи, за да могат да се радват на красиво и интересно детство, Държавният културен институт ще превърне галерия „Мисията" в място за споделяне на благородната кауза - набиране на средства за създаване на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

Фондация И АЗ МОГА е дългогодишен партньор на Държавния културен институт, който подкрепя нейната всеотдайна работа за спечелване на публичния интерес към проблемите на децата в нужда и тяхното интегриране. Винаги е откликвал на нейните инициативи, медийни и културни събития. Актуална цел на И АЗ МОГА е създаването на Центрове за деца с аутизъм в Пловдив, Стара Загора и Бургас. След многобройни инициативи в цялата страна, обществеността в Пловдив, Стара Загора и Бургас (в лицето на общини, кметове, областни управители и други социално-ангажирани личности), с готовност предоставя пространства в тези градове за създаването на такива специализирани Центрове. В момента организацията работи над реновирането на пространството в гр. Пловдив.

Специални гости на събитието ще бъдат членове на експертното жури на Lord of the Chefs - шеф-готвач Ради Стамболов, шеф-готвач Борис Петров и шеф-готвач Ивайло Петков, също така и президентът на Евро-Ток България - шеф-готвач Жоро Иванов.
Шоколадът на Chef Петров с грижа за здравето също ще бъде продаван в подкрепа на каузата.

Сред Коледна атмосфера, кулинарни изкушения и аромат на греяно червено вино, каним всички свои партньори и приятели да подкрепят каузата на Фондация И АЗ МОГА за набиране на средства за създаване на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

Навечерието на Рождество Христово е време да си пожелаем да бъдем по-добри и щедри към всички, които имат нужда от нашата подкрепа.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво може да променим, ако партньорът ни обвинява за всичко?
Най-мистериозните зодии
Светлана Гущерова викна полиция, съпругът й тропал на вратата
Критики към Джордж Клуни, след като призова Байдън да се откаже от президентската надпревара
Джони Деп e влюбен в 33 години по-млада рускиня (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене