Златка Райкова показа мъжа до себе си, почиват в Дубай

Златка Райкова хваната за ръка с новия си приятел - тенесиста Карен Хачатрян
Снимка: Инстаграм

Еротичният модел Златка Райкова пусна в инстаграм кадри от Дубай, където е с новия си партньор в живота. Мъжът до нея е известният тенисист, произлизащ от заможен арменски род, Карен Хачатрян, чието име преди няколко години бе замесено в скандал, тъй като бе обвинен, че е взел участие в пет уговорени мача, пише "Дер.бг". След случилото се правата му в спорта бяха отнети за неопределено време.

От близо една седмица насам участничката в шестия сезон на предаването за имитации "Като две капки вода" почива в Близкия Изток заедно с мъжа, изместил от сърцето ѝ бащата на нейното дете - Благой Георгиев. Той представи по-рано сегашната си избраница.

Златка Райкова публикува видеоклипове, на които се вижда как двамата с тенисиста си разменят ласки в басейна на луксозен, обикалят улиците с преплетени пръсти, държейки се за ръце. През горещите дни те се отдават на отдих в прохладната си стая или във водите на открития плувен басейн, разположен на един от високите етажи на 5-звездния комплекс, в който са отседнали.            

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене