Поп дивата Риана търси нов мъж

Знаменитата певица Риана в момента се намира в търсене на мъжa на своите мечти. До скоро тя имаше любовни отношения с боксьорът Дъдли О'Шонеси, но дни преди настъпването на 2012 година те се разделят.

Неотдавна приключи международното турне на Риана и сега тя е решена да се заеме с личния си живот. След турнето на изпълнителката и се освободи малко време, в което мисли да се отдаде на почивка. След това тя отново ще бъде завихрена от турнадото с ангажименти и недостигът на лично време ще бъде катасрофален.

Трябва да признаем, че Риана винаги е била много взискателна към своите избраници. Певицата никога не е скривала своето желание да намери именно този човек, който ще и бъде истинкси скъп. Щурата изпълнителка на „We found love" дори е помолила своите почитатели на страницата си в Туитър да и помогнат в търсенето на мечтания мъж.

В момента 23-годишната певица се намира на остров Барбадос. Там Риана е отпразнувала Рождество Христово заедно със семейството си. Намерението и е да остане на острова още известно време преди да се захване усилено с работа по своят нов албум.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене