Славка Калчева пее на сватбата на Боби Турбото и Калина Крумова

Актьорът Борислав Захариев и бившата депутатка и тв водеща Калина Крумова

Двойката вдигна голямо тържество на къмпинг “Градина”

Лятна сватба на морето вдигнаха актьорът Борислав Захариев и бившата депутатка и тв водеща Калина Крумова. Двамата си казаха “да” в луксозен ресторант на къмпинг “Градина”. Сред гостите са актьорът Калин Сърменов със съпругата си Боряна, Алекс Сърчаджиева, както и народната певица Славка Калчева. На сватбеното тържество се редуват народни изпълнения, танци от професионален ансамбъл, тъпани и гайди. А водещ е диджей Дамян.

41-годишният младоженец е с бяла риза, мастиленосин елек със същия цвят вратовръзка и черен панталон. Булката пък носи красива дантелена бяла рокля, а косата ѝ е прибрана в небрежен кок.

“Дядо ми ми казваше едно нещо навремето: когато си избираш жена, много е важно да бъде усмихната. Врявам, че това наистина е така”, казва Боби Турбото в свое интервю преди време. Изглежда, че наистина е избрал Калина и по усмивката. Двамата не са показвали връзката си публично досега. Бившата депутатка само загатна за сватба, като качи снимка на букет бели божури, а под нея се изсипаха десетки коментари с пожелания. Тя добави и фамилията Захариева към своята в профилите си в социалните мрежи. 

Сватбеният букет от бели божури.
Сватбеният букет от бели божури.

Това не е първи брак за Калина. Когато е на 17 години, тя се омъжва за бизнесмена Николай Филипов, с когото имат син - Николай.

Досегашният ерген Борислав Захариев си остава известен с образа на Боби Турбото от предаването на Иван и Андрей “Сблъсък”. Неговата избраница Калина е родом от Бургас. 

Боби Турбото и Калина Крумова  показват дървена табелка, на която пише, че вече са семейство Захариеви.
Боби Турбото и Калина Крумова показват дървена табелка, на която пише, че вече са семейство Захариеви.

Тя започва своята телевизионна кариера в телевизия СКАТ като водеща на сутрешния блок “Ранни вести”. После става водеща на сутрешния блок на Нова тв “Здравей, България” заедно с Христо Калоферов. През 2013 година досега на нейното място застава Мира Иванова. Калина Крумова е и най-младият депутат в 41-ото народно събрание от партията на Волен Сидеров “Атака”. Сега работи като пиар.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене