Подкаст: Кедъра: Съжалявам, че не се научих да свиря на музикален инструмент

Камен Алипиев и Анатолий Попов в студиото на “24 часа”

Камен Алипиев – Кедъра е син на спортния журналист Цветан Алипиев, известен като най-възпитания човек в историята на националната телевизия. “Трудно е да носиш фамилията на баща си, защото веднага се започват шушуканията, че той ме е пробутал, че съм връзкар и т.н. С Вили Вуцов много сме си говорили за това, както и с други приятели с известни родители и понякога не е хубаво да се опитваш да влезеш в обувките на баща си”, казва в подкаста “24 часа от живота” Алипиев.

Той много се пали и обижда на тази тема. Когато започва работа в спортната редакция на Ефир 2, баща му от близо 4 години вече не е част от БНТ и е пенсионер. “По това време аз още се блъсках като асистент-режисьор и ходех с дълга коса. Да, той ме заведе в телевизията, но смея да твърдя, че нещата, които съм направил, съм ги постигнал сам”, обяснява Камен.

Навремето Алипиев-старши свирел много добре на китара и в дома им имали три акустични китари. Едната била доста стара - от 30-те години на миналия век, а другите две му били подарък за 50-годишнината от колегите в телевизията. “Баща ми адски много искаше аз или брат ми да се научим поне нещо да правим с тези китари. Той възпита у нас изключителна любов към музиката. Единственото, за което съжалявам, е, че не успях да се науча да свиря на нито един инструмент”, разказва Алипиев.

 Какво трябва да се промени в управлението на БНТ, лесно ли е да си човекът, който винаги казва това, което мисли, защо мрази да го наричат журналист и още от историите на Камен Алипиев – Кедъра ще чуете днес в подкаста “24 часа от живота” в сайта на вестника и във всичките ни подкаст платформи. Ще ни намерите като “24 часа podcast”.

  • Ключови думи:
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене