Изневеряват на Неда Спасова в новата постановка “Невинно малко убийство”

Неда Спасова

Жена, която разбира, че мъжът ѝ изневерява, като ползва сайтове за запознанства, но не подозира, че е бил и с нейната най-добра приятелка. Това е новата роля на актрисата Неда Спасова, която сега репетира за нея. Тя заедно с Пламен Манасиев и Дария Симеонова ще преплете семейните и приятелските си отношения в комедията с криминален сюжет “Невинно малко убийство”.

“В огромна част от пиесата героите се занимават кой с кого е изневерил, как е станало, искано ли е било. Моята героиня влиза с цел да отмъщава на неверния си съпруг", разказва Неда Спасова.

Още преди да й дадат ролята, актрисата предполага, че ще влезе точно в този образ на жената, на която изневерявват. Според нея героинята ѝ “е една досадница, която само пречи”. “Бях сигурна, че тази роля ще я дадат на мен, защото явно има някакви прилики”, шегува се Спасова.

Тъй като театър “София” излезе в ремонт, актьорите сега репетират за новата пиеса в театралното пространство "Театро". Режисьорът на постановката е Надя Панчева, която едва миналата година е завършила режисура. Това е първият проект в истинска театрална и професионална обстановка след дипломните ѝ представления в НАТФИЗ. “Справя се супер за човек, който е завършил преди половин година”, казва Спасова.

Премиерата на представлението ще бъде на 19 септември. Наесен се очаква да излезе и детският филм “Случаят Тесла”, където Неда Спасова участва. Той е продължение към “Случаят Кюри”. “Това е съвсем друг тип филм, само момчето, което е главният герой в първата част, ще участва и в тази”, казва актрисата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Камила и Хари се скарали жестоко, тя му казала повече да не се връща
Актьор от Бродуей идва в София  за театралния  фестивал  “Към звездите”
Стегни се, никой не те гледа - съвети за начинаещи във фитнеса
Съпругата на шефа на “Ред Бул” в депресия

Напишете дума/думи за търсене