Червенокоса Джейн Фонда и чернокоса Чарлийз Терон снимат филми в Рим

Джейн Фонда хвали качествата на римския сладолед
Инстаграм: Джейн Фонда и Чарлийз Терон

Джейн Фонда показа на последователите си в инстаграм новата си визия с червени коси, с която от няколко седмици снима филм в Рим. Намиращата се в прекрасна форма 84-годишна звезда похвали качеството на италианския сладолед – джелато. Любимият й вкус е пистакио, или шамфъстък. „Най-хубавият сладолед, който някога съм яла. Пистакио в Рим!”, възкликна актрисата.

Носителката на два оскара се намира на снимачната площадка на „Book Club 2” в парка „Вила Боргезе”. Филмът е продължение на комедията от 2018 г. с участието на Даян Кийтън, Кандис Бъргън, Мери Стийнбъргън. Четирите жени играят дами, които са приятелки от 60-те години, и които основават свой клуб. В него обменят мнения за прочетени книги. Романът „50 нюанса в сиво” обаче променя възгледите за живота и взаимоотношенията на четирите жени.

Неотдавна в Рим беше на снимки и Даян Кийтън.През миналия уикенд тя изкара почивката си в Чивита ди Баньореджо, близо до Рим. Мнозина го наричат Умиращия град, тъй като е свързан с останалата част от света единствено с тесен път.

Тези дни в италианската столица беше и Чарлийз Терон, която вече не е блондинка, а чернокоса. Холивудската звезда започна снимки за сериала на „Нетфликс” „The Old Guard 2”. Филмът е базиран на едноименния комикс и проследява историята на група безсмъртни наемници, чиято задача е да предпазват простосмъртните от злото. Актрисата снима близо до стария фар на пристанището на Фиумичино, където се намира едно от римските летища.

Фонда с асистенти от филмовата продукция
Фонда с асистенти от филмовата продукция
Чарлийз Терон с фенове
Чарлийз Терон с фенове
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене