Мистериозна смърт в “Златното момиче”

Блъсната от кола майка получава едно последно лято, за да помогне на децата си от отвъдното

Американската писателка Елин Хилдебранд, която наричат “кралицата на летните романи”, бързо се превърна в хит сред българските читатели. Тя спечели фенове с нестандартните си сюжети, в които класическият плажен романс е обогатен с криминални истории и семейни драми. 

Новият ѝ роман “Златното момиче” от издателство “Сиела” разказва за непреходната любов към близките ни, вторите шансове и неочакваните обрати на съдбата. 

В един перфектен юнски ден писателката и майка на три деца Вивиан Хау е ударена от кола, докато тича близо до дома си на райския остров Нантъкет. Тя се издига в отвъдното, където научава, че ѝ е дадено едно последно лято, в което може да наблюдава какво се случва с живота на близките ѝ. Получава възможност да направи и три свръхестествени побутвания, с които да промени развоя на събитията на Земята и да помогне на децата си в трудни моменти. А такива определено не липсват, както скоро ще разбере Виви, защото и тримата са имали своите тайни.

Междувременно в Нантъкет нейната смърт остава мистерия и разваля досегашното спокойствие на това райско място, тъй като нито тя, нито полицията има идея кой е бил зад волана при фаталния инцидент. Най-голямото притеснение на Виви пък е как ще се приеме последната ѝ книга – “Златното момиче”, която съдържа тайна от собствената ѝ младост.

Когато скритите истини излизат наяве, близките на Виви ще трябва да се изправят лице в лице с грешките си от миналото и да решат всички натрупани проблеми – със или без помощ от небето. И докато те се учат да живеят, тя ще трябва някак си да приеме, че е време да ги остави.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене