Брад Пит проговори за срещите с групата на Анонимните алкохолици

Актьорът Брад Пит на корицата на списание GQ
Снимка: Туитър/GQ Magazine

Брад Пит проговори за зависимостите си пред новия брой на британския "GQ". Той разказа как е намерил "частна и подбрана" група на Анонимни алкохолици, прочутата общност, помогнала на хора от цял свят.

Брад Пит се включил предпазливо във въпросната група, за да избегне евентуални грандиозни скандали в медиите, които биха могли да възникнат. Събратята там се изповядват до дъно и ако някой недобросъвестен научи интимните им преживявания и ги разгласи, това би било жестоко спрямо човека.

Холивудският актьор е трезвен от 2016 година, след широко разгласена раздяла с тогавашната му съпруга Анджелина Джоли. Той е ходил на сбирки на АА в продължение на година и половина и разказва за опита си там.

"Бях в наистина страхотна мъжка група, която беше частна и от подбрани хора, така че беше безопасно. Защото знам колко зверски постъпиха с други хора, като Филип Сиймор Хофман, които са били записани, докато са си изливали душата, вадили са вътрешностите си на показ, и това е просто отвратително за мен", коментира звездата от "Боен клуб".

Хофман почина от предозиране с наркотици през 2014 г., малко след рецидив. По-рано Пит е признавал, че колегата му Брадли Купър му е помогнал да остане трезвен.

Приемайки статуетката за най-добра поддържаща мъжка роля за "Имало едно време в Холивуд" от Купър на наградите на National Board of Review Awards през 2020 г., Пит каза: "Изтрезнях заради този човек и оттогава всеки ден е по-щастлив. Обичам те и ти благодаря".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Заслужено ли победи д-р Неделя Щонова в “Денсинг старс”
Ричард Гиър се завърна на червения килим на кинофестивала в Кан
Алек си тръгна, без да избере нито Магдалена, нито Надежда на финала в "Ергенът"
5 шантави факта за хлебарките
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене