Подкаст: Дъщерята на Никола Гюзелев избира България пред Италия

Какво е последното нещо, което си казват с баща си, какво ще разказва на децата си за него, повече плюсове или минуси носи фамилията Гюзелева, как ще изглежда мечтаният бар и още от историите на Адриана Гюзелева ще чуете днес в подкаста “24 часа от живота” в сайта на вестника и във всичките ни подкаст платформи. Ще ни намерите като “24 часа podcast”. 

СНИМКА: ЙОРДАН СИМЕОНОВ

След 23 г. живот в Италия Адриана Гюзелева решава да се върне в България и да остане за постоянно тук. Едната от причините е баща , големият оперен бас Никола Гюзелев, другата е да направи опит да поживее в България. Животът тук я завърта и решава да остане. “Изградих своя среда и ми харесва, макар че има неща, с които все още не мога да свикна”, споделя пред Анатолий Попов в подкаста “24 часа от живота” Гюзелева (двамата на снимката). Не съжалява, че се е върнала и с днешна дата не е сигурна, че би могла да живее в Италия.

Задълбочава връзката с баща си през последните години, когато той е по-възрастен. “Родила съм се, когато той беше на 50 години, и малко съжалявам, че не съм се интересувала повече от живота му. Когато сме по-млади, все си казваме, че има време. Знам, че той е около мен, бди над мен”, разказва Адриана Гюзелева.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Камила и Хари се скарали жестоко, тя му казала повече да не се връща
Актьор от Бродуей идва в София  за театралния  фестивал  “Към звездите”
Стегни се, никой не те гледа - съвети за начинаещи във фитнеса
Съпругата на шефа на “Ред Бул” в депресия

Напишете дума/думи за търсене