Боно от Ю Ту разкри, че има полубрат

Боно СНИМКА: РОЙТЕРС

Боно, фронтменът на Ю Ту, разкри, че има полубрат, за чието съществуване не е подозирал десетилетия, съобщи ДПА.
В интервю за британското Радио 4 ирландският изпълнител говори за внезапната смърт на майка си, когато е бил на 14 години и за напрегнатите отношения с баща си.
Боно, чието истинско име е Пол Хюсън, каза, че е научил за съществуването на своя полубрат през 2000 г., когато установил, че баща му е имал интимна връзка.
Певецът и активист каза, че e "в мир" със ситуацията, откакто е разговарял с баща си Боб, който не е разкрил пред майка му връзката си.
"Попитах го дали е обичал майка ми и той каза "да". Попитах как се е случило и той отговори, че се е опитал да постъпва правилно. Не се извиняваше, просто заявяваше факти", сподели Боно.
Той говори и за пробойните в семейството и дома след смъртта на майка му. Каза, че след като баща му умира през 2001 г. на 75 г, е помолил за прошка при посещение в параклис във Франция.
"Там нямаше никой, запалих свещ, коленичих и казах: Виж, съжалявам, че не съм бил до теб, преминал си през много неща и те моля да ми простиш". И се почувствах свободен", каза Боно в интервюто.
Звездата, който е известен с кампаниите си срещу бедността и подкрепата за болните от СПИН, говори за това как дейността му като активист е довела до напрежение в групата Ю Ту.
"За групата беше трудно да ме вижда в определена компания, за тях бе мъчително, но ми дадоха благословията си. Бяха убедени, че постъпваме правилно, ако успеем да постигнем нещо", каза той.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене