Лейди Гага ще пее на сватбата на английски милиардер на езерото Комо

 Вила Олмо на езерото Комо

Лейди Гага е звездата на сватбата на английския магнат Алън Хауърд с американката Каролин Байрон на езерото Комо, съобщиха италианските медии. Според тях певицата ще изнесе вечерен концерт за гостите на младоженците. Те ще отпразнуват брачния си съюз на 26 юни в наетата за тържеството резиденция с парк. Срещу 1,3 млн.евро богаташът си осигурил огромната „Вила Олмо” и парка й за цял месец.

Това е предизвикало немалко полемики, като се има предвид, че се касае за едни от най-посещаваните туристически забележителности. За предизвиканото „неудобство” за местните жители обаче милиардерът е внесъл в касите на община Комо 1,3 млн.евро. Към тях ще се прибавят и други разходи за украса, за кухнята на известни шеф готвачи, за светлинната сценография, за пиротехническия спектакъл, който ще бъде изпълнен на брега на езерото.

Подготовката за сватбата е започнала още в началото на юни. Паркът е украсен за церемонията в необароков стил.

Смята се, че Хауърд, който има вила на езерото Комо, притежава богатство за 1,5 млрд.паунда. За да посрещне 250-те си гости, той е инсталирал и плаващ кей на брега на езерото. 

СНИМКИ :Инстаграм Лейди Гага и Вила Олмо
СНИМКИ :Инстаграм Лейди Гага и Вила Олмо

В действителност Хауърд и Байрон се оженили преди две години, или през първите дни на пандемията. Сега обаче те искат да отбележат брака си със запомнящо се събитие за своите гости.

Американската булка е страстна почитателка на Лейди Гага, поради което именно тя била поканена да пее на частното парти. Поп звездата беше на езерото Комо и за снимките на филма „Къщата на Гучи”. Тя изигра Патриция Реджани, която нае убийците за съпруга си Маурицио Гучи.

Комо е от години едно от най-предпочитаните от звездите места за сватби. Неотдавна там се ожениха и бившият световен шампион по плуване Филипо Манини и телевизионната водеща Джорджа Палмас. 

Част от парка на вилата
Част от парка на вилата

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене