Клишина ражда в Америка

Даря показа голям корем в деветия месец

Руската лекоатлетка купила всичко за бъдещото бебе, крие името на таткото

Една от най-сексапилните лекоатлетки Даря Клишина се подготвя за раждане. Рускинята е решила нейното бебе да се появи на бял свят не в родината й, а в Америка, където тя живее от години.

Лекоатлетката е считана за една от най-красивите спортистки
Лекоатлетката е считана за една от най-красивите спортистки
Двукратната европейска шампионка в скока на дължина в зала и сребърна световна медалистка на открито от Лондон показа изключително наедрял тумбак в деветия месец. Тя се припича по син бански на шезлонг край басейн. Клишина прекарва последните дни от бременността си по плажовете в Маями.
"Последни седмици на подготовка за дългоочакваната среща. Всички необходими неща са закупени. Сега мога да се разхождам и да дишам чист въздух. Най-незабравимото лято", пише рускинята в социалките.
Клишина чака раждането
Клишина чака раждането

31-годишната Даря обяви щастливата новина, че ще става майка, още през февруари тази година. Оттогава тя се оттегли от пистата и е в очакване на първата си рожба.
Светът продължава да се чуди кой е тайнственият таткото. Очарователната блондинка упорито крие мъжа до себе си. Изобщо не е сигурно дали тя продължава да бъде във връзка, или ще бъде самотна майка. Скачачката никога не е показвала снимка с гадже. На олимпиадата в Токио миналото лято тя отново бе обявена за една от най-секси спортистките. Тогава контузия попречи на рускинята да вземе участие във финала.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене