Благо Георгиев влезе в системата 4-4-2

Благой Георгиев Снимка: Ройтерс

В последните 14 г. 4 жени са с важна роля в живота на вече 40-годишния бивш футболист, от тях има 4 деца, а с 2 сключи брак

Благой Георгиев бе част от последното българско поколение във футбола, което не успя да се класира за голям форум, но все пак бе почти до последно в шамарите.

А и поне не караше феновете да се притесняват преди гостуване на Гибралтар или от двубои със Северна Македония и Грузия.

Предишното поколение, което може и да катастрофира жестоко на световното във Франция през 1998 г., приключвайки турнира с 1:6 от Испания, винаги ще бъде свързвано с песента на певицата Кали 4-4-2.

Тя бе посветена на участието ни на световното, превърна се в хит и се помни и досега. България оттогава няма участие на мондиал. От миналата седмица Благо Георгиев влезе в системата, която отговаря на тази от песента на Кали.

Юношата на “Славия” сключи брак за втори път през миналия уикенд. Игралият в шампионатите на Испания, Сърбия, Германия и Русия Георгиев се ожени за новата си любов - Полина Спасова.

В последните 14 години тя е четвъртата жена с важна роля в живота на Благо. От другите 3 40-годишният в момента Георгиев има 4 деца. Та въпросните числа оформят системата 4-4-2.

Есмер Омерова е първата дама, с която Георгиев реши да мине под венчило. Бракът им просъществува по-малко от 3 г.
Есмер Омерова е първата дама, с която Георгиев реши да мине под венчило. Бракът им просъществува по-малко от 3 г.

Първата в поредицата дами с трайно присъствие покрай любителя на тънката част бе Христина Витанова. Бившата гимнастичка дари Благо с първото му дене. В края на март 2010 г. се роди Йоана. Последва обаче раздяла. Георгиев се впусна във връзка с попфолк певицата Лияна.

Не след дълго Благо преосмисли емоционалната си нагласа и се събра с Христина, която замина при него в Русия. В края на юни тя роди второто им дете - Давид.

Златка Райкова стана майка на 4-ото дете на бившия футболен национал, което носи името на баща си.
Златка Райкова стана майка на 4-ото дете на бившия футболен национал, което носи името на баща си.

Последва първото бракосъчетаване на футболиста. С европейската шампионка по аржентинско танго Есмер Омерова вдигнаха пищна сватба в Москва. През юли 2016 г. на света се появи синът им Елай. 2 г. по-късно двамата вече бяха разведени.

През миналия уикенд Полина Спасова стана съпруга на Благо. Двойката отпразнува събитието в хотел край Велинград.
През миналия уикенд Полина Спасова стана съпруга на Благо. Двойката отпразнува събитието в хотел край Велинград.

Малко след това Благо стартира връзка с плеймейтката Златка. От нея е последното дете на Георгиев. Момчето носи неговото име. Златка и Благо се разделиха в края на миналата година, а по средата на тази вече е женен за втори път.

Във футбола системата 4-4-2 често носи успехи. Дали тя ще се запази в живота на Благой Георгиев, предстои да разберем.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вашият най-досаден навик, когато сте във връзка, базиран на зодията ви - втора част
Шакира: Не съм готова за сериозна връзка
Валери Григоров и Мария Бакалова са разделени?
Новият тренд "бавна красота" - купувайте по-малко и по-качествени продукти
Защо трябва да изключваме смартфона си вечер

Напишете дума/думи за търсене