Стойка Кръстева кръсти дъщеричката си Цветелина (обзор)

Олимпийската ни шампионка от Токио Стойка Кръстева и нейният съпруг Борил

Олимпийската ни шампионка от Токио Стойка Кръстева и нейният съпруг Борил вече се радват на своята първородна рожба.

Красивата Цветелина се появи на бял свят с тегло от 2,990 килограма.

Цялото боксово семейство в България начело с президента на БФБокс Красимир Инински поздравява Стойка и Борил за прекрасния повод и им пожелава благодат и тепърва още много радостни мигове. А на малката Цветелина – да е много здрава, да расте безкрайно обичана и щастлива, написаха в сайта на федерацията.

Само месец след като през миналата година се върна у дома със златото от игрите в Токио, Стойка Кръстева, която завинаги ще остане в историята като петия български олимпийски шампион в бокса и първи сред жените, изненадващо обяви, че прекратява състезателната си кариера.

Тогава тя реши да се посвети на подготовката на младите надежди на българския бокс от “Локомотив” (София), които някой ден евентуално да постигнат нейните успехи.

Стойка е родена в Добрич, но най-големия си успех постига като състезателка именно на столичния “Локомотив”. Освен олимпийската титла тя може да се похвали и с две европейски, а два пъти е и носител на купа “Странджа”.

През миналата година “24 часа” я награди като достоен българин. “Настръхнах, когато слушах историите на другите, които бяха наградени заедно с мен”, каза олимпийската шампионка на церемонията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене