Насладата от четенето - сега с голяма отстъпка от издателство “Труд”

Лятната промоция продължава до 17 юли включително

Една хубава книга е достатъчна, за да превърне ваканцията ви в изключително преживяване. Четящите хора обаче рядко се задоволяват само с едно томче, което да имат подръка в свободните дни.

Добрата новина е, че до 17 юли включително всички книги на издателство “Труд” в електронната книжарница www.trud.cc ще са с отстъпка от 30% (с доставка 4 лв. независимо от размера на поръчката).

Специалните летни четива ви очакват – романтичните романи на Джейн Джонсън, Лусинда Райли и Ерика Джеймс са все подходящи книги за дългите горещи дни.

Ако сте на почивка с деца, вниманието им бързо ще грабнат актуалните приключения на Зайчето Питър – “Белята не идва сама” от Никола Киниър и Рейчъл Брайт, “Зайчето Питър на училище”, “Пикникът на Питър”, “Пълно издание” на Беатрикс Потър и др. Не по-малко забавни са приказките в цветната книжка с прекрасни рисунки “Как мечокът си загуби опашката” от Джон Таунсенд и др. 

За ценителите на сериозните четива са “Пълно издание. Шерлок Холмс” от Артър Конан Дойл, историите на Първата и на Втората световна война от сър Базил Лидъл Харт, “Тефтерчето на Васил Левски”, “Всеки плаща” от Рени Миткова, “Имало едно време един дрешник” от Пати Калахан и др.

На сайта на издателството ще откриете още стотици заглавия от познатите поредици – вълнуващите и поучителни биографии на Шимон Перес, Михаил Горбачов, Гунди, Трифон Иванов. Там са и мъдрите книги на Хенри Кисинджър, които ще ви помогнат да разберете съвременния свят. Вече 99-годишен, бившият държавен секретар на САЩ продължава да съветва политиците и да прогнозира бъдещето на света. 

Много ценни за качеството на живота ви са и полезните наръчници за здравето от Николай Даников и поредицата “Здраве от природата”.

Потърсете ги, за да усетите насладата от четенето!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене