Джак Харлоу, Лил Нас Екс и Кендрик Ламар с най-много номинации на MTV

Кендрик Ламар  СНИМКА: Ройтерс

Джак Харлоу, Лил Нас Екс и Кендрик Ламар получиха най-много номинации - по седем, за видео музикалните награда на MTV, предаде Асошиейтед прес.

От телевизията обявиха, че Лил Нас Екс и Харлоу се борят за отличия в множество категории със съвместния си хит "Industry Baby", като една от тях е за видео на годината. Те се конкурират за приза изпълнител на годината с Дрейк, Бед Бъни, Ед Шийран, Хари Стайлс и Лизо, предаде БТА. 

Кендрик Ламар, който е номиниран за първи път от 2018 г., с два сингъла "family ties" и"N95" се бори за отличието в категорията за най-добра кинематография. Рапърът има шанс да получи приз в категориите за хип-хоп, режисура, визуални ефекти, монтаж.

Хари Стайлс и Доджа Кет имат по шест номинации за видео музикалните награди на MTV. Ед Шийран, Били Айлиш, Дрейк, Дуа Липа, Тейлър Суифт и Уикенд са с по пет.

Мадона е най-награждаваният музикант в историята на MTV с 20 отличия и е единственият изпълнител, борещ се за отличие през всяко от петте десетилетия, в които се раздават видео музикалните награди. Сега тя има своята 69-ата номинация за четиринадесетия си студиен албум "Madame X."

Получилите за първи път номинация за видео музикалните награди на MTV са общо 26, като сред тях са Бейби Кийм и Кейси Мъсгрейвс, включени в по четири категории, Гейл и италианската банда “Монескин” - в по две.

Церемонията за връчването на отличията ще се състои на 28 август в “Пруденшъл сентър” в Нюарк, щата Ню Джърси.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене