Фест в Долна Малина осигурява първа награда с 10 000 лева

Dolna Malina Open Fest отправя от 21 до 27 август кино предизвикателство към всички професионалисти и любители на аудио-визуалното изкуство.

Фестивалът дава възможност да заснемат късометражен филм на територията на община Горна Малина с предоставени техника, реквизит, костюми и декори от кино център UFO Films & TV Studios.

Жури от професионалисти в индустрията ще оценят най-добрите филми. Голямата награда на победителя е техническо и студийно обезпечаване на стойност 10 хиляди лева, с което да заснемат следващия си документален или игрален късометражен проект с подкрепата на кино център UFO, сдружение MustArt и продуцентска къща "Кадъръ Медия".

Регистрацията става на официалния сайт на фестивала, където във формата можете да откриете и регламента за участие: www.doma-fest.com

Dolna Malina Open Fest е фестивал за изкуства, който дава възможност на спортисти, музиканти, танцьори, кино- и други творци и артисти да обменят опит и да представят своя талант, включвайки се в турнири, състезания, работилници и концерти.

Главният организатор е бившият кмет на село Долна Малина - Йонко Димитров, който има дългогодишен опит като актьор, продуцент и режисьор. За петото издание на фестивала в организацията се присъединява и екипът на продуцентска къща „Кадъръ Медия".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене