Панайот Панайотов възпя хитовия си лаф “Мижав интерес” (Обзор)

ПАНАЙОТ ПАНАЙОТОВ

Записа песента с “Дийп Зоун Проджект”, канят ги да я представят на SPICE Music Festival в Бургас

Панайот Панайотов превърна скандала си с Кичка Бодурова в нова песен, която нарече с хитовия си лаф “Мижав интерес”.

Преди няколко седмици той обяви във фейсбук, че отказва участие в концерт на певицата заради мижав интерес. В коментар под поста тя пък отвърна, че претенциите му били твърде високи и затова си оттегля поканата към него. Репликата “мижав интерес” предизвика грандиозен скандал в социалните мрежи, в който се включиха фенове и изпълнители, а историята широко беше отразен в медиите. Но лафът роди стотици мемета, майтапи и вицове.

“За разлика от много мои колеги никога в 47-годишната ми кариера не е имало скандали и даже се чувствах обиден. Съдбата чу моите вопли и направи нещо в тази посока. Сякаш някой сложи репликата в устата ми”, смее се Панайот Панайотов. Между него и Кичка Бодурова нямало престрелки, драмите били между феновете на двамата. В началото е стресиран от целия този шум, но сега искрено се забавлява с шегите, които чете по повод изказването му. И вече бере плодовете от огромния интерес към него.

Увеличили са се поканите за концерти. Дидо от “Дийп Зоун Проджект” му се обадил с предложение да запишат песен “Мижав интерес”. В нея се разказва за много секси девойка, която е съветвана от главния герой да проявява мижав интерес към всички навлеци. “Досега пеех за бабите и майките, сега ще пея за техните дечица”, обяснява Панайот Панайотов. Парчето е забавно, с дискотечен ритъм и вече има покана да бъде изпълнено предпремиерно на 7 август по време на SPICE Music Festival в Бургас. Тепърва ще се снима видеоклип, а официално парчето ще се завърти в ефира през септември.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене