Деян Донков заведе Радина Кърджилова и децата на кални бани

Актьорът Деян Донков на кални бани

Актьорът с кратка почивка между снимките на новия сериал “Войната на буквите”

Актьорът Деян Донков целият се е намазал с кал на плажа. По-големият му син - 6-годишният Христо, също, щастлив и усмихнат, позира за кадър с намазани с кал ръчички. Това се вижда от снимки, които актьорът и жена му качиха в инстаграм. Радина и Деян се радват на спокойствие по време на лятната си ваканция някъде на Черноморието с двете си деца - малкия Йоан и батко му Христо. 

Донков си взима заслужена почивка от театралния сезон и снимачната площадка. Или поне докато не се върне отново на снимките на новия български сериал на БНТ - “Войната на буквите”, които започнаха преди няколко седмици. Там актьорът е в една от главните роли, като си партнира с Теодора Духовникова, Захари Бахаров и други.

Ползите от калотерапията

Лечебната кал притежава противовъзпалителни, имуностимулиращи и обезболяващи свойства. Подобрява кръвообращението и благоприятно влияе на периферната нервна система и опорно-двигателната система.

Българското Черноморие е пълно с места, където има лечебна кал. Такива курорти са Поморие, Бургаските минерални извори, Албена, Тузлата и други.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене