Трима късметлии отиват на “Щраус Гала” с “24 часа”

Победителите ще получат по два билета

за грандиозния концерт на 8 август

“Радецки марш”, “Прилепът”, “Цигански барон”, “На хубавия син Дунав” и още много класически хитове ще звучат под открито небе на 8 август пред храм-паметника “Св. Александър Невски”. Световноизвестният оркестър на замъка “Шонбрун” ще разкаже историята на династията Щраус я галаконцерт “Нощ под звездите с “Виена Шонбрун Оркестра”.

В. “24 часа” даде възможност на почитателите на класическата музика да бъдат част от това приказно преживяване, като отговорят на въпроса “Колко години се честват от рождението на Йохан Щраус-син?”. Ето и имената на тримата късметлии: Антоанела Димитрова, Иван Любенов и Виолета Николова. 

Виктория Костова от отдел “Оживление” изтегли тримата печеливши чрез
томбола.
Виктория Костова от отдел “Оживление” изтегли тримата печеливши чрез томбола.

През изминалата седмица стотици наши читатели изпратиха верния отговор на въпроса - тази година се навършват 197 години от рождението на Йохан Щраус-син, и още сега от България стартира световното честване на 200-годишнината на големия композитор. Апогеят на празниците ще е през 2025 г.

Чрез томбола редакцията избра трима да присъстват на концерта. Изненадата за тях е, че ще могат да заведат и свой близък. Всеки от спечелилите ще получи по два билета и ще има възможността да преживее вълнуващата нощ в компанията на свой приятел, роднина, колега.

“Йохан Щраус (син ) е роден на 25.10.1825 г. Тази година отбелязваме 197-годишнина от рождението му, а с този концерт се включваме в честването на 200-годишния юбилей, с логична кулминация през 2025 година”, ни пише Виолета Николова, като дава абсолютно верен отговор на нашия въпрос.

“Един от любимите ми композитори е, защото музиката му сякаш прави света по-красив и кара душата ми да танцува. Много съм щастлива, че началото е точно в моя роден град София”, ни пише другата късметлийка - Антоанела Димитрова. Тя пожелава на редакцията и безгрижно и усмихнато синьо лято, а ние ѝ желаем незабравимо преживяване на Щраус гала.

Грандиозният концерт “Нощ под звездите с Виена Шонбрун Оркестра” ще продължи два часа и половина, като 24 музиканти и двама солисти ще потопят публиката в музикалния свят на фамилия Щраус. Специално светлинно-визуално шоу ще допълни магията под звездите.

Редакцията на “24 часа” ще се свърже с тримата късметлии на посочения от тях телефонен номер.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Триковете за сваляне на килограми от жени професионалисти
Слънцезащита със зелен чай (+рецепта)
Брадли Купър и Джиджи Хадид се целунаха страстно в Париж (Видео)
Джесика Алба и дъщеря й посещават терапевт поради скандали и напрежение в отношенията си
Женската завист - по-мощна или не от мъжката

Напишете дума/думи за търсене