След белите чорапи с черни обувки се появиха черни чорапи с бели джапанки

Млад мъж в метрото, вероятно набързо е излязъл от дома си и е забравил да си смени домашните джапанки с обувки.

Стилистите в шок, молят се да не се превърне в модна тенденция

Години наред вървяха майтапите за мъже, а и за жени, издокарани с бели чорапи и черни обувки. В някакъв момент обаче трендът се обърна и стана хит да се носят всякакви цветове чорапи, различни от тези на обувките.

Сега се появи нов повод за подигравки - макар и рядко, тук-таме може да се видят мъже с опънати старателно над глезена черни чорапи и... бели джапанки. Визията предизвиква две полюсни реакции - неудържим смях и потресени погледи. За да се издокараш с такъв аутфит, или си лишен от всякакво чувство за стил, или изобщо не ти дреме как изглеждаш, или си патологично разсеян и просто си забравил да си събуеш домашните джапанки и да си сложиш обувки. На всичкото отгоре, тъй като е жега, въпросната комбинация от черни чорапи и бели джапанки се носи с къси гащи, по възможност над средата на бедрото, за да може странната комбинация в долната част на краката да се забелязва отчетливо. А като добавим и копринена риза с къс ръкав и фигурални мотиви, визията става незабравима или поне повод за дълго обсъждане.

Предвид факта, че модата непрекъснато предлага непредвидими идеи, остава да се надяваме, че и това черно-бяло съчетание няма да влезе в актуалните тенденции.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
До какво води синдромът на майка Тереза?
Плантейнът лекува гастрит и язва
Ето кой шие костюмите за Dancing Stars
Как внукът на Алла Пугачова избяга от войната

Напишете дума/думи за търсене