Папи Ханс с първи албум с 12 песни и турне в 12 града

Папи Ханс
СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ИЗПЪЛНИТЕЛЯ

Папи Ханс подготвя първия си албум, който трябва да излезе на пазара през септември. В тавата ще има 12 парчета и с тях той ще направи турне с 12 концерта в различни градове на страната. Въпреки че пее вече от няколко години, досега Папи Ханс, чието истинско име е Константин Трендафилов, не е пускал диск, но пък има издадени авторски книги.

Като певец се радва на доста голяма популярност и обикновено песните, които пуска, са свързани с някаква провокация. Най-новото му парче - “Мойто дупе”, е ремикс на стар хит на Мишо Шамара, затова и записват новия вариант заедно. В клипа рапърът, който отдавна живее в САЩ, се включва чрез видео връзка. Иначе в лентата основните кадри показват дупетата на момичета, танцуващи по бански и бельо.

Тези дни Папи Ханс се оплака в социалните мрежи, че видеото е жертва на цензура, самоизтривали се гледанията му и било недостъпно за все повече хора. Певецът недоумява защо отвсякъде ни заливат полуголи момичета, рекламиращи бански, но когато такива кадри се използват за изкуство, не е приемливо. По този повод той пусна цензурирана версия, в която участва само той, пеещ на сцена. Вероятно проблемът с оригиналния клип е оправен, защото вече е наличен и има над 104 хил. гледания.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Как внукът на Алла Пугачова избяга от войната
Зомбори триумфира с песен 13 години след като губи на финала “Х Фактор”
Триковете за сваляне на килограми от жени професионалисти
Слънцезащита със зелен чай (+рецепта)

Напишете дума/думи за търсене