Кирил Петков и Лена Бориславова - рамо до рамо и при напускане на кабинета (Снимки)

Лена Бориславова и Кирил Петков

Досегашният премиер Кирил Петков и Лена Бориславова, която бе началник на кабинета му, си тръгнаха заедно след предаването на властта. 

Преди няколко месеца младата юристка показа красив годежен пръстен пред журналист в кулоарите на парламента. Поводът вероятно е бил поредният въпрос към нея по повод нашумелите снимки на премиера и съветничката му в Гърция, както и завъртените преди това кадри от миналата година на двамата пред апартамент в жилищна кооперация.

На подмятанията как Кирил Петков и Лена Бориславова са ходили на вечеря в Солун и са прекарали нощта в скъп хотел, от Министерския съвет обявиха тогава, че премиерът е бил на вечеря с президенти и министър-председатели от Балканите. 

На официална церемония по-рано днес бе представено новото правителство. Това е четвъртото служебно, което Румен Радев назначава. Премиер ще е досегашният съветник на президента по демографските и социалните политики и бивш социален министър Гълъб Донев.

Фоторепортерите на "24 часа" успяха да уловят и топлата прегръдка на раздяла между Кирил Петков и Калина Константинова, която бе вицепремиер по ефективно управление. 

Асен Василев, Калина Константинова и Кирил Петков в прегръдка СНИМКА: Велислав Николов
Асен Василев, Калина Константинова и Кирил Петков в прегръдка СНИМКА: Велислав Николов
Гълъб Донев и Кирил Петков СНИМКА: Велислав Николов
Гълъб Донев и Кирил Петков СНИМКА: Велислав Николов
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 корекции в първите фази на секса, за да не се сдобиете с разбито сърце
Защо не забравяме как се кара колело?
25-те прехвалени места по света, които разочароват (галерия)
Какво става с очите, ако гледаме 3 часа на ден в екран
Великденски вицове и смешки

Напишете дума/думи за търсене