Само четири минути са нужни, за да изчезне едно дете

Само четири минути са нужни, за да изчезне едно дете. Най-големият страх на всеки родител става реалност в психологическата драма “Малки тайни” на Дженифър Хилиър - носителката на наградата на международните писатели на трилъри за най-добър роман.

Книгата излиза за първи път на български език и е издадена от “Сиела”.

Погледнат отдалеч, животът на Мерин Мачадо е като мечта. Омъжена за голямата си любов от студентските години, тя има верига от луксозни фризьорски салони, сред чиито редовни посетители са някои от най-големите имена на шоубизнеса. Съпругът ѝ Дерек, също собственик на успешна компания, е лудо влюбен в нея. Двамата се разбират със съседите си, които дори леко им завиждат.

Всичко е идеално. До деня, в който Мерин води сина си Себастиан на местния коледен базар и детето изчезва безследно. Четири минути. Само толкова са нужни да се отвлече едно дете. Близалка, костюм на Дядо Коледа и двеста и четиридесет секунди. 

Година по-късно Мерин е сянка на успешната жена, която някога е била. От ФБР са спрели издирването, във вестниците отдавна вече не пишат за изчезването на Себастиан. Двамата с Дерек рядко си говорят. Държи я жива само надеждата, че един ден синът ѝ ще се появи отново. 

За да продължи разследването оттам, откъдето полицията е спряла, Мерин наема частен детектив, за когото дори съпругът ѝ не подозира. Но вместо да открие Себастиан, тя разбира, че Дерек си има любовница. Много по-млада при това. 

Тъгата у Мерин отстъпва, за да даде място на огромна омраза, гняв, вълнение. Готова е да унищожи другата жена, но за да го направи, трябва да разплете лабиринта от малки тайни, в чийто център се крие най-ужасяващата истина.

В духа на зашеметяващите трилъри на Джилиан Флин, Саманта Даунинг и Алис Фини, “Малки тайни” безпощадно изследва какво се случва, когато хората са доведени до ръба на пропастта, откъдето няма връщане назад.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене