Щастлив финал на фентъзи сагата “Хрониките на Роузууд”

Кони Глин

“Принцеса завинаги” на Кони Глин е последната пета книга от поредицата на КК “Труд”

“Принцеса завинаги” е петата книга от Кони Глин и последна в поредицата “Хрониките на Роузууд” (Книгоиздателска къща “Труд”).

С нея приключва сагата за принцеса Ели и нейните верни пазители Лоти и Джейми, попаднали в злия свят на групировката Левиатан. В последната история всички загадки ще бъдат разкрити, а всички маски - свалени.

Непокорната принцеса Ели вече не крие истинската си самоличност. Лоти - нейният ангел пазител, ще изиграе основна роля в борбата с Левиатан. А Джейми - партизанинът на Ели и неин доживотен бодигард, заклел се да я защитава на всяка цена, ще изпита колебания, които могат да струват живота на близките му.

Ще могат ли все пак тримата да се съберат отново? И на каква цена? Тъй като короната е изложена на риск, залозите никога не са били по-високи, а финалът ще задоволи очакванията на всички, макар и да поднесе някоя изненада.

“Понякога светът става твърде шумен и хората толкова много се опитват да бъдат чути, че в крайна сметка заглушават онези, които наистина имат какво да кажат”, пише Кони Глин.

Самата авторка от сладка блондинка се превърна в сериозен писател. Феновете ѝ са милиони, а книгите от поредицата се издават в цяла Европа и много страни по света.

Поредицата балансира на тънката граница между младежите и хората в активна възраст, оставайки подходяща както за подрастващи, така и за читатели, които са “минали на следващото ниво”. 

Докато е студентка, Кони Глин поставя началото на изключително успешния си канал в ютюб Noodlerella (комбинация от имената на любимата ѝ храна и любимата ѝ принцеса на “Дисни”). В него тя дава израз на “слабостите” си, които включват комикси, анимация, видео игри, косплей и всякакви сладурски нещица.

Писателката има над милион последователи на канала си и над 86 милиона гледания. През 2016 г. тя дебютира и в киното, озвучавайки Мокси Дюдроп в британското издание на “Тролчета”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене