Показват кадри с дрон от България в тв поредицата "Европа отвисоко"

Кадри от предаването

България ще бъде показана в тв поредица така, както не е виждана досега – през 4-те сезона и чрез историите на различни хора. 

В първия епизод на „Европа отвисоко“ по National Geographic в средата на септември, ще бъдат представени кадри от древния град Перперикон и ще бъде проследена работата на терен на археолога проф. Николай Овчаров и екипа му. Друга интересна спирка в това пътешествие е Велико Търново, което привлича туристи от цял свят с шоуто „Звук и светлина“. Дроновете на поредицата ще покажат и една по-различна гледна точка към катедралата „Свето Успение Богородично“ във Варна. Въздушното пътешествие над България ще предложи също гледки от планините и морското крайбрежие. Ще се проследи 7-часовия снежен преход към метеорологичната станция на връх Мусала на метеоролога Захари Недялков. Друг интересен обект, включен в епизода, е рибарското селище Ченгене скеле край Бургас, изградено изцяло от отпадъци и рециклирани материали. 

Новият сезон от 6 части на „Европа отвисоко“ ще предложи и впечатляващи гледки към най-атрактивните културни и географски забележителности в Сърбия, Румъния, Шотландия, Дания и Белгия. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене