Джейн и Велин измислиха приложение, което помага на ресторантите да не изхвърлят сготвеното (Видео)

Джейн Димитрова
Джейн Димитрова
Около 88 милиона тона храна се разхищават всяка година в Европейския съюз. А в света има над 800 милиона души, които гладуват. Всекидневно в ресторантите и хранителните заведения остава храна в края на деня. Част от обедното меню, повече десерти или основни. Къде отиват тези вкусни ястия вечерта? На боклука. 
Велин Керков
Велин Керков

Двама млади - Джейн и Велин, върнали се в България след няколкогодишно обучение в чужбина, искат да променят това, или поне в родината си.

Вижте във видеото.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Науката казва кои добавки работят ефективно за отслабване
Ива Софиянска кръсти сина си Стефан
Златна и в сърцето: Боряна Калейн намери и върна портфейл с много пари (Обзор)
“Жена със 100 лица”: изложба за 80 г. от рождението на Катя Паскалева
Мъж от Хонконг си купи бял трюфел за 110 хиляди евро

Напишете дума/думи за търсене