Ан Хечи в кома с тежки изгаряния

Смята се, че звездата е шофирала със скорост с превишена скорост, тъй като ударът е бил много силен и тя буквално се е врязала в къщата.

Ан Хечи е в кома в критично състояние, след като се блъсна с автомобила си в резиденция в Лос Анджелис в петък, разкри представител на актрисата, цитиран от Си Ен Ен.

"През уикенда представител заяви, че Ан е в стабилно състояние, но тази информация е неточна. Тя винаги е била е в кома и не е идвала в съзнание. Тя има значително белодробно увреждане, изискващо командно дишане, както и изгаряния, нуждаещи се от хирургическа интервенция",  заявиха близки до Хечи.

Снимки и видеозаписи след инцидента, показват, че актрисата шофира син Mini Cooper, който по-късно е заснет със сериозни щети на местопроизшествието.

Превозното средство се удари в двуетажна къща и избухна в пламъци след катастрофата.

Разследващите са получили заповед за вземане на кръв в деня на инцидента. Те все още очакват тези резултати. След като приключи разследването, случаят ще бъде отнесен до градската прокуратура на Лос Анджелис.

Смята се, че звездата е шофирала със скорост с превишена скорост, тъй като ударът е бил много силен и тя буквално се е врязала в къщата.

Хечи е известна с филми като Дони Браско и римейка на Психо от 1998 г.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене