Папи Ханс и Тино пеят на младежкия фестивал "Фън сити" във Варна

Папи Ханс

Елица Тодорова, Папи Ханс, Кирил Хаджиев - Тино, Марешка Бардем, "Do Sho", Иван Кубаков-Kuba и Красьо Милков-Lay-Zy ще се качат на сцената на младежкия фестивал „Фън сити“. Той ще се проведе на 12 и 13 август във Варна под мотото „Еуфория“.

В първия ден ще гостува Елица Тодорова, като гайдарска школа „Тракия“, Ансамбъл „Варна“ и Клуб за народни танци „Моряците“ ще дадат старт на събитието на входа на Морската градина. А на 13 август в 19 ч. на сцената ще излязат рок групите „Газпи“ и „Do-Sho“. Във втората вечер е и участието на Красимир Милчев - Lay-Zy, Марешка Бардем, Балетна формация „Лотус“; Иван Кубаков - Kuba и Папи Ханс, когото публиката ще види след 22,30 ч. 

Елица Тодорова със Стоян Янкулов на сцената на Евровизия в Малмьо
Архив
Елица Тодорова със Стоян Янкулов на сцената на Евровизия в Малмьо Архив
Кирил Хаджиев - Тино
Личен профил във фейсбук
Кирил Хаджиев - Тино Личен профил във фейсбук

В пространството около слънчевия часовник ще има зони за спортни занимания и демонстрации, а от учебни заведения ще направят забавни презентации. Кино зона „Под звездите“ и атрактивна програма е предвидена на сцена „Раковина“. Организиран е и пленер за млади художници, които ще могат да изрисуват коли извън движение, предоставени от общинското предприятие „Паркинги и синя зона“. С тях ще работи художникът Николай Чакъров-Нико от „The Graffs“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене