Вижте приятелката на Рачков по бански на морето

Половинката на Димитър Рачков предпочита да държи своя далеч от любопитните очи, населяващи интернет. Откакто започна връзката им с комика, Анита Димитрова все по-рядко качва кадри в своите акаунти, но стори ли го, безотказно предизвиква фурор сред почитателите си, чакащи да разберат къде е била и какво е правила в периода, когато не е била онлайн, пише life.dir.bg. 

В последно време блондинката се появява в акаунтите си приблизително веднъж, или най-много два пъти в месеца, колкото да изтупа събралата се по тях прах, преди пак да се отдаде на реалността, наслаждавайки се на компанията на своя любим, вместо да следи пред екрана, налудничаво броейки харесванията на постовете си.

Така например наскоро тя реши да посети за кратко Инстаграм, колкото да качи няколко изображения от настоящата си почивка, с които да отбележи привършващото вече лято, преди да се върне обратно към нея.

На тях плеймейтката е на плажа, паднала на колене върху горещия пясък край морските вълни, демонстрирайки изкусителната си фигура по черен бански костюм с изрязана кройка, съставен от две части, под който се подават татуировките по кожата ѝ. Завършвайки визията си, тя се е спряла на риза с дълги ръкави в същия цвят, която е оставила разкопчана, позволявайки ѝ да се свлече по голите ѝ рамене, както задължителното за сезона плетено бомбе, стоящо над вързаната ѝ на небрежна опашка коса, от която свободно падат кичури, подхванати от вятъра. Аксесоарите, на които е заложила, са няколко гривни, красящи както китките, така и глезените ѝ, наред с обецата, блестяща на пъпа ѝ под слънчевите лъчи.

Постът, озаглавен "Stay salty", бързо събра множество харесвания, както и коментари, изпълнени с комплименти относно външния ѝ вид.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене