Мария Бакалова: Искам да направя исторически филм за България

Мария Бакалова е и на корицата на "1883"

Искам да направя исторически филм за България.

Това признание прави актрисата Мария Бакалова в интервю за глобалното лайфстайл списание "1883".

"Мисля, че е важно да се хвърли светлина и да бъдат опознати страни като България. България съществува от 681 г. Това е древна страна с богата история и силна религия, която е запазила нацията през много окупации, войни, през всички обрати на историята. Чувствам се горда от това, че съм българка и искам да привлека колкото се може повече очи към нашата красива страна с хора, които са отдадени на това, което правят", казва Бакалова в отговор на въпрос защо в част от филмите си подчертава българския си произход.

"Да намериш едновременно история, която е едновременно глобална, но се развива в непознато място е вълнуващо за мен. С моя партньор Юлиан Костов искаме да направим филм, който е базиран на исторически събития в България след 500-годишно робство", признава Бакалова.

Българската актриса проби в Холивуд с филма "Борат: Продължението". Разговорът с изданието "1883" обаче е посветен на новата й роля в Bodies Bodies Bodies - черна комедия с елементи на филм на ужасите, в който Бакалова има една от главните роли. На български филмът е преведен като "Убийствена игра".

Над два дни е отнело заснемането само на сцена от филма, в която Бакалова удря шамар на бившето гадже на Ким Кардашиян Пийт Дейвидсън. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ива Софиянска и Антон Божков празнуват 10 години брак
Мария Бакалова празнува 27-мия си рожден ден
След Кан Леонардо ди Каприо отиде на милиардерска сватба в Сардиния
Кейт Хъдсън публикува снимки по бикини (Снимки)
Истината за двойнствения живот на Филип Трифонов

Напишете дума/думи за търсене