Иван Христов пести от бензин

Продуцентът го раздава еко, подкара "Тесла"

Кризата с горивата и високите цени не могат да стреснат продуцента Иван Христов, който обръща гръб на колите с конвенционални двигатели и вече фучи с луксозен електромобил "Тесла".

Както обикновено продуцентът и тв водещ мисли с няколко хода напред и на фона на драмите с газови доставки и хвърчащи до небесата цени на бензина и дизела той вече залага на това, което се смята за бъдещето на автомобилите - електрическите коли. Водещият е забелязан в столичен квартал да паркира тъмносиньото бижу, преди да се отправи по задачи. Така Иван става един от малцината собственици на електрически коли в България. В страната ни има по-малко от 4000 електромобила, като тези с марката "Тесла" са едва 200-300, показват регистрите на КАТ.
Броени дни преди да покаже синята "Тесла", Иван показа и вече порасналата си дъщеря Ава от брака му с Вихра Петрова. Девойката вече е истинска млада дама, която е гордостта на татко си. Той честити 17-ия рожден ден на щерката, показвайки колко се е променила, като слага нейна бебешка снимка и актуална снимка от празненството й. "Децата. По-точни и от най-прецизния брояч, показващ, че времето лети все по-бързо и все по-невъзвратимо", написа тв водещият. "Обичам те, моя малка-голяма Ава!", завършва Иван, обръщайки се към своята красива дъщеря.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене