Стани супер-герой!

Първата стъпка е направена преди шест години. Идеята е съвсем простичка - всеки МОЖЕ със знанията, уменията, желанието, всеотдайността си, идеите си, човечността си, сърцето си, да промени света към по-добро!

Това е началото на пътуването. Пътуване през времето, изкуството, живота.

Появяват се хората. Всяка стъпка напред по пътеката води до различна съдба, до история, която малцина знаят или малцина искат да видят - до онези „другите" деца. Започват инициативите - без прочувстени речи - само с истината, но изпята с песен, нарисувана в картина, представена с усмивка и надежда. Истината, че да помогнеш е лесно, стига да искаш, че начините са много, стига да се замислиш. Истината, написана с три думички: I Can Too.

Благодарение на всички усилия, до пътеката се появяват: Център за деца с множествени увреждания, Център за Надежда, Училище за деца с нарушено зрение „Луи Брайл", Адаптирани жилища на деца с увреждания, както и деца и семейства, които вярват в бъдещето, в доброто и дори в невъзможното.

Нищо от постигнатото нямаше да е факт без всички супер-герои - пеещи, рисуващи, даряващи, обичащи и искрени, които и до днес продължават да вървят и да дават своя принос с думите I Can Too, изписани до сърцето и вярвайки, че всички ние МОЖЕМ да помогнем нещата да се случат по-бързо.

Изправени сме пред следващото предизвикателство, следващата стъпка напред - създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив. Помещението, безвъзмездно предоставено от община Пловдив, се нуждае от цялостно реновиране.

За постигането на тази цел са нужни повече хора, които да кажат И АЗ МОГА. Проекто-бюджет на Центъра, изготвен безвъзмездно от Борисов & Борисов Архитекти: http://www.icantoo.us/_uploads/docs/2/budget_center_plovdiv.pdf

Станете супер-герой! НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!
www.icantoo.eu

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лили Иванова подари букет от бели рози на Мариус Куркински
ТЕСТ: Споделяте ли прекалено  много за себе си?
Френски актриси обвиняват режисьори в сексуален тормоз
Журналист създаде инфлуенсърка с AI, 9 й предложиха романтична връзка
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене