Шамарът на Уил Смит на церемонията за "Оскар" се отрази пагубно на имиджа му

Уил Смит удря шамар на Крис Рок

Плесницата, която актьорът Уил Смит зашлеви на водещия Крис Рок на церемонията за наградите "Оскар", има пагубен ефект върху репутацията му сред зрителите, съобщиха ДПА и БТА.

Резултатът от анкета, правена два пъти годишно от сп "Варайъти", показва, че от март тази година привлекателността на актьора е спаднала от 39 процента на 24 процента. Лошото отношение към него почни се е увеличило - от под 10 процента на 26 процента.

Обичайното неодобрение е около 17-17 процента.

Анкетата на сп. "Варайъти" се извършва сред 1800 потребители на възраст над шест години за мнението им за известни личности. Данните са стандарт в развлекателната индустрия за измерване на популярността на знаменитости.

Вицепрезидентът на анкетата Q Scores Хенри Шафър каза, че намалената популярност на Уил Смит е "много значителна и рязка".

Малко след инцидента Уил Смит получи първата си награда "Оскар" за най-добър актьор за ролята си в "Методът "Уилямс" на церемонията на 27 март. Макар и той да се извини на Крис Рок и "всички присъстващи и зрители по света" писмено на следващия ден, той повтори извинението и на 29 юли във Фейсбук.

Американската киноакадемия обаче забрани на Уил Смит да присъства на церемонията за наградите "Оскар" 10 години.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене