Дженифър Лопес и Бен Афлек празнуват отново сватбата си

Дженифър Лопес и Бен Афлек присъстват на специална прожекция на филма „Ожени се за мен“ в Гилдията на режисьорите на Америка в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ, 8 февруари 2022 г. REUTERS

Дженифър Лопес и Бен Афлек празнуват отново сватбата си през този уикенд в имението на актьора на о-в Хамптън в щата Джорджия, след като сключиха брак в Лас Вегас преди месец, съобщиха Пейдж сикс и БТА.

Празненствата започнаха още от вчера с официална вечеря. Днес повтарят сватбената церемония, а утре е предвидено барбекю.
В имението са издигнати шатри, за да не помрачи празника лошото време.

На втората сватба са поканени приятели и роднини на двойката, които не са успели да присъстват в Лас Вегас, като Мат Деймън, Джими Кимъл, Кейси Афлек, Дриа де Матео.

Дженифър Лопес и Бен Афлек се срещнаха през 2002 г. на снимачната площадка на филма "Трудна свалка". Те се сгодиха, като насрочиха сватбата за 2003 г., но я отложиха. През 2004 г. обявиха, че се разделят. Те се събраха отново миналата година.

Лопес вече се е омъжвала три пъти, включително за певеца Марк Антъни, от когото има близнаци. Афлек беше женен за актрисата Дженифър Гарнър, от която има три деца.

Бен Афлек е на 50 години, а Дженифър Лопес - на 53.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене