Италия потъна в покруса - една от любимите двойки Франческо Тоти и Илари, се разделиха след 20 г.

Тоти и Илари се запознават преди 20 г.

Бившият футболист на “Рома” и жена му бяха пример за вечна любов

На 11 юли 2022 г. официално раздялата си обяви една от най-емблематичните и обичани двойки в Италия - Франческо Тоти и Илари Блази. 45-годишният бивш капитан на футболния клуб “Рома” и 41-годишната шоузвезда и тв водеща бяха идоли за всички поколения на Апенините. Тяхната 20-годишна връзка, скрепена със 17-годишен брак и три деца, за мнозина бе знак, че любовта е над всичко, че е възможна въпреки всичко, че има надежда за всички онези, които я търсят цял живот.

Двойката Тоти - Илари беше идолът на италианците, примерът за това как сплотеност, сексапил и съучастничество във всичко може да продължат да съжителстват в едно семейство дори когато всичко наоколо изглежда толкова преходно и непостоянно. След раздялата навремето на друга емблематична двойка - Ал Бано и Ромина Пауър,  Франческо и Илари изглеждаха като последния сигурен остров на вечната любов. Но и той потъна и това беше оповестено от двамата с отделни съобщения до медиите сякаш за да потвърди, че разбирателството между тях вече е само спомен.

Милионите почитатели на Тоти потънаха в покруса в буквалния смисъл. Той е най-обичаният футболист на Апенините не само заради спортните си постижения, а заради човешките си стойности и топлота и заради всичко онова, което го обгражда. Все още

не е ясно как се стигна до този край на любовта и чия е вината за него

Шушука се за изневери и на двата фронта в двойката. Ясно е обаче, че в любовен дует като този на Тоти и Блази една изневяра е завинаги и че вазата е счупена необратимо, без надежда да бъде залепена.

Двамата обичаха да демонстрират любовта си пред феновете.
Двамата обичаха да демонстрират любовта си пред феновете.
Но как се стигна до този край в любовната ода?

Франческо Тоти среща Илари Блази през 2002 г. Представя му я известният римски пиар Алекс Нучетели, но футболистът се влюбва в бъдещата си съпруга още щом я вижда  по телевизията, където Илари е едно от момичетата в предаването “Пасапарола” . Любовта на бившия капитан на “Рома” към Илари става публично достояние, когато на 10 март същата година след свой гол на терена показва на феновете си тениска с надпис “Ти си единствената”. Дотогава клюкарските сайтове приписват на футболиста ту това, ту онова момиче за приятелка. Веднага става ясно на всички, че Илари, с която излиза в този  момент, е жената на живота му.

Предложението си за брак Тоти прави по доста романтичен начин. Решава да заведе любимата си до замъка на Санта Севера, който е на морския бряг на 70 км северно от Рим. За тази цел Франческо запазва целия ресторант, намиращ се там. Когато двамата пристигат, наоколо е мрачно и тихо. Щом отваря вратата на колата си, наоколо се разнася песента на Адриано Челентано “Емоцията е без глас” – именно на нея двамата с Илари са се запознали. Листа от

рози покриват пътя от вратата на ресторанта до масата

Тоти и Илари вечерят сами и по средата на вечерята футболистът прави предложението си за брак. На него присъства обаче и бебето, което е в корема на Илари.

 През 2005 г. двамата се женят на приказна церемония, която дори се предава по телевизията, а месеци по-късно се ражда синът им Кристиан. Две години след това на бял свят идва и дъщеричката Шанел, а през 2017 г. - и Изабел. До неотдавна се говореше дори за желанието и за четвърто дете в двойката.

Франческо Тоти и Илари Блази се женят преди 17 г.
Франческо Тоти и Илари Блази се женят преди 17 г.
През всички тези 17 години брак Тоти и Илари са като магнит за всички медии и рекламодатели - те са двойка не само в дома си, а и на екрана, където участват в общи реклами и предавания, в които представят иронично подробности от живота си. Илари става една от най-успешните и търсени водещи на риалити предавания по телевизията, Франческо продължава да бъде най-желаният събеседник за медиите и феновете и след като напуска официално футбола на 28 май 2017 г.

През 2020 г. Тоти губи заради COVID баща си Енцо. Заедно с вземането на “сбогом” с футбола това са двата тежки момента от живота на Франческо, в които Илари е плътно до мъжа си, доста объркан от загубата. След тези моменти обаче нещо в двойката като че ли започва да се пропуква. Близки до нея отричат клюката, според която Тоти се разгневил заради прочетени компрометиращи съобщения в телефона на Илари. Шушука се за присъствието на

загадъчен млад мъж в живота на водещата

Същевременно бившият капитан на “Рома” е заобиколен от предизвикателства под формата на женски изкусителки.

В един момент Тоти отнема правото на сестрата на Илари да управлява профилите му в социалните мрежи, където нерядко пристигат съобщения от почитателки.

Двойката на футболен мач с дъщеря си Изабел през 2017 г.
Двойката на футболен мач с дъщеря си Изабел през 2017 г.
В живота на Тоти влиза русокосата римлянка Ноеми Боки. Двамата се запознават през август 2021 г. и тя споделя това с приятелките си. Тайната връзка е достояние на най-близките приятели на футболиста, който води новото си завоевание по същите места, където е водил и Илари.

В същото време съпругата на Тоти пътува непрекъснато между Рим, където живеят, и Милано, където води тв предаването “Островът на известните”. Тоти също пътува често по разни поводи. Двамата се отдалечават един от друг. През февруари 2022 г. италианският сайт “Дагоспиа” съобщава

бомбастичната новина, че Тоти има връзка с 34-годишната Ноеми Боки

Блондинката е снимана от папараци на стадиона зад Тоти по време на мачове на “Рома”.

Илари разпитва мъжа си за нея, но той я опровергава с думите, че ако наистина има любовница, би било абсурдно да я води на места, където може да бъде сниман с нея. Илари вярва на думите на мъжа си и дори приема да бъде интервюирана в тв предаването “Верисимо”, в което опровергава наличието на семейна криза.  Още повече че иска да разсее вниманието от личния си живот, тъй като през март 2022 г. започва да води “Островът на известните”.

Докато Илари се опитва да се концентрира само върху програмата си, по-малката ѝ дъщеря Изабел започва да се връща все по-щастлива вкъщи от всекидневните си игри.

Споделя с майка си, че има две нови приятелчета, с които си играе всеки следобед. Те са децата на Ноеми Боки.

Илари решава да наеме частен детектив, за да види къде точно съпругът ѝ води детето им денем. Така разбира, че Франческо ходи с Изабел в сградата, където живее предполагаемата му любовница Ноеми. Малко след това клюкарският седмичник “Ки” публикува папарашки снимки на Тоти, който влиза в дома на Ноеми. Става ясно, че оповестяването на раздялата в най-обичаната двойка  вече не може да се отлага.

След съобщенията за нея Илари заминава на почивка в Танзания с трите си деца. След като се връщат, четиримата отиват в семейната вила на крайбрежието на Сабаудия, до Рим. Тоти е сниман често да влиза в дома на Ноеми, с което показва, че вече няма какво да се крие.

Как точно ще завърши бракът на най-обичания футболист на Ботуша и как ще раздели имуществото си с Илари, още не е ясно. Сигурно е обаче, че приказката свърши.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене