Хайди Клум само слънцезащитен крем и шапка

Хайди Клум сподели гореща снимка в своя Инстаграм по-рано в неделя, направена за списание "Allure". 49-годишната манекенка е покрита само с дебел слой слънцезащитен крем и стилна шапка, докато позира за фотосесията.

Майката на четири деца е съдия в "Америка търси талант" и участва в състезателната поредица за моден дизайн на Amazon "Making The Cut". Супермоделът качи снимката, за да я сподели с верните си 9,7 милиона фенове и последователи.

Тя добави кратък надпис към модната снимка, като написа: "Още един горещ ден... не забравяйте да носите своя слънцезащитен крем".

Заедно с количество слънцезащитен крем, звездата си сложи голяма, модерна шапка, която хвърляше сянка върху лицето ѝ заради яркото осветление.

Хайди и преди е участвала във фотосесии за "Allure", включително през 2012 г., когато позира гола за списанието.

Моделът започва успешната си кариера в развлекателната индустрия през 1992 г., след като печели конкурс за модели. В предишно интервю за "Allure" звездата разказа за трудностите, с които се е сблъскала, когато току-що е започнала работа като професионален модел.

"Бях твърде закръглена, с голям бюст и малко по-ниска - обясни тя. И малко се срамувах от това. А аз винаги съм искала първо да бъда модел. Така че трябваше да си кажа: Добре, ще намериш други неща, с които да се занимаваш в тази индустрия, или може би това не е моята индустрия".

Хайди Клум наскоро отпразнува тригодишнината от сватбата си със съпруга си Том Каулиц. Двамата се запознаха и започнаха да се срещат през 2018 г., а една година по-късно, през 2019 г., се ожениха на яхта в Италия.

В неотдавнашно интервю за Jimmy Kimmel Live! Клум обсъди какво прави брака ѝ успешен. Тя разкри, че съпругът ѝ и тя самата често спортуват заедно.

"Искам да кажа, че това работи много добре за нас".

Хайди има четири деца, включително най-голямата си дъщеря Лени, която е от бившия ѝ приятел Флавио Бриаторе. 18-годишната дъщеря на супермодела е тръгнала по стъпките на майка си като модел и вече се появи на корицата на Vogue Германия заедно с Хайди, а по-рано това лято през юли дефилира на подиума за Dolce & Gabbana. Въпреки страстта си към моделството Лени ще замине за колеж в Ню Йорк тази есен.

Хайди разкри колко е развълнувана от следващата голяма стъпка в живота на дъщеря си в интервю за сп. "People".

"В момента колежът е на първо място в списъка. Тя не е модел и наистина се вълнува за следващата глава в живота си".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене