След големия успех сериалът "Домът на дракона" ще има втори сезон

"Домът на дракона" разказва историята на рода Таргариен СНИМКА: HBO

Сериалът "Домът на дракона" ще се завърне за втори сезон, след като стартира с огромен успех, обяви днес "Уорнър медия", компанията собственик на Ейч Би О, цитирана от Франс прес.

"Повече от горди сме от постигнатото от целия екип на "Домът на дракона" с първия сезон. Не можем да бъдем по-ентусиазирани от идеята да продължим епичната сага за династията Таргариен със втори сезон", съобщи програмният вицепрезидент на Ейч Би О Франческа Орси, цитирана от БТА.

Три години след края на поредицата "Игра на тронове" феновете очакваха с нетърпение старта на новия сериал, чието действие се развива двеста години по-рано и разказва историята на династия Таргариен и техните 17 дракона.

Почти 10 милиона зрители в САЩ са гледали първия епизод от "Домът на дракона" в неделя, което е най-голямата аудитория за нов сериал в историята на Ейч Би О, съобщи "Уорнър медия".

На 2 септември с огромно нетърпение се очаква стартът и на друг нов фентъзи сериал, "Пръстените на силата", от вселената на литературната и кино сага "Властелинът на пръстените" на Дж. Р. Р. Толкин.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене